Profil uživatele Cibetka

Avatar image
registrován 2017-03-23 22:59:07 Level3 počet bodů 794info
infoinfoinfoinfoinfoinfo
infohttp://maslovabrioska.blog v databázi 13 článků. info1x info0x

Pistáciové profiteroly

Suroviny na odpalované těsto 250ml vody 110g másla 140g mouky lžička moučkového cukru 1/2 lžičky soli 4 – 5 vajec podle velikosti Suroviny na craquelin 40g másla, nakrájeného na kousky 50g mouky 50g třtinového

Kokosovo-čokoládovo-limetkové sušenky

Suroviny 3/4 hrnku strouhaného kokosu 1 a 1/4 hrnku hladké mouky 1 a 1/4 celozrnné mouky 3 lžíce kukuřičného škrobu lžička sody 1/2 lžičky mořské soli hrnek kokosového oleje 3/4 hrnku kokosového cukru 2 vejce veli

Alsaský koláč

Suroviny na těsto (na formu přibližně 20cm) 250g hladké mouky 80g moučkového cukru 110g másla 1 vejce 1 lžíce mléka špetka soli Suroviny na náplň 150g rozinek předem naložených ve 3 lžících brandy 300g tvarohu

Lískoořechovo-praliné-čokoládový entremet

Suroviny na lískoořechovou dacquoise 45g lískových ořechů, mletých a prosátých 30g lískových ořechů, nasekaných 50g moučkového cukru, prosátého 10g krupicového cukru 1 vaječný bílek Praliné, základ pro dal

Praliné

Suroviny 100g lískových ořechů 100g neloupaných mandlí 130g krupicového cukru 50ml vody 1/2 vanilkového lusku s vyškrábnutou dření špetka soli Příprava Pro zdůraznění chuti ořechy předem opražte. Troubu zapně

Quiche se zeleným chřestem a medvědím česnekem

Suroviny na celozrnné křehké těsto (na formu 24cm) 200g celozrnné mouky 80g studeného másla, nakrájeného 30g parmezánu, nastrouhaného 1 velký žloutek 2 lžíce ledové vody lžička dijonské hořčice Suroviny na ná



Lískoořechové brownies z mléčné čokolády

Suroviny 200g mléčné čokolády (použila jsem Valrhonu) 3 vejce 50g másla 60g kokosové mouky 90g lískových ořechů (30g rozmixovaných a 60g nahrubo nasekaných) 1/4 hrnku třtinového cukru 30g holandského kakaa Přípr

Mangový koláč

Suroviny na křehký korpus 120g hladké mouky, prosáté 30g mandlové mouky 30g moučkového cukru 75g velmi chladného másla 1 malé vajíčko špetka soli Suroviny na náplň 1 větší nebo 2 menší manga 60ml pomerančové

Mandarinkovo-mandlová buchta bez mouky

Suroviny 6 chemicky neošetřených mandarinek 3 vejce 2/3 hrnku kokosového cukru 3 hrnky mandlové mouky lžička pečicího prášku bez fosfátů zakysaná smetana s vanilkou k podávání Příprava Mandarinky před dalším