Profil uživatele Cibetka

Avatar image
registrován 2017-03-23 22:59:07 Level4 počet bodů 1104info
infoinfoinfoinfoinfoinfoinfo
infohttp://maslovabrioska.blog v databázi 9 článků. info5x info0x

Jidáše

Recept na velikonoční Jidáše, které se tradičně podávají k snídani na Zelený čtvrtek.

Velikonoční zajíc

Recept na křehkou sušenku plněnou krémem z mascarpone a šlehačky už na blogu několik let visí a je to stále oblíbený recept. Dneska vám ale popíšu jiný postup přípravy základního šlehačkového krému. V půvo

Borůvkový cheesecake

Suroviny vystačí na cheesecake s průměrem 20 cm. Sušenky nebyly zrovna po ruce, tak jsem sáhla do ledničky a na základ použila sladké křehké těsto. Pokud dáváte přednost spíš sušenkovému základu, vyrobíte jej



Čokoládové tartaletky s třešněmi

Suroviny na těsto (kakaové sladké křehké těsto) 136g hladké mouky, prosáté 40g mandlové mouky 40g moučkového cukru 100g velmi chladného másla, nakrájeného na kousky 20g kakaa, prosátého k mouce 1 malé vejce lži

Mangový koláč

Suroviny na křehký korpus 120g hladké mouky, prosáté 30g mandlové mouky 30g moučkového cukru 75g velmi chladného másla 1 malé vajíčko špetka soli Suroviny na náplň 1 větší nebo 2 menší manga 60ml pomerančové