Profil uživatele Cibetka

Avatar image
registrován 2017-03-23 22:59:07 Level4 počet bodů 943info
infoinfoinfoinfoinfoinfoinfo
infohttp://maslovabrioska.blog v databázi 49 článků. info5x info0x

Jahodový a rebarborový entremet

Suroviny na dort o průměru 19 cm Pistáciový korpus 50g mandlové mouky 50g másla 50g krupicového cukru 50g vejce 15g pistáciové pasty velká hrst oloupaných pistácií Křupavá čokoládovo-rýžová vrstva 160g bílé

Grapefruitové tartaletky

Suroviny na 10 tartaletek velikosti 8 cm Křehké těsto 190g másla, povoleného 40g mandlové mouky 122g moučkového cukru 1/2 lžičky vanilkového extraktu 75g vajec 320g hladké mouky špetka mořské soli špetka zázvoru

Mrkvový a pomerančový entremet

Suroviny vystačí na dort o objemu 1200 ml. Želé z mrkve a pomerančů 150g mrkvové šťávy 150g pomerančové šťávy 4g pektinu NH 80g krupicového cukru 6g želatiny špetka skořice Oříškové těsto 35g másla 1g soli



Exotické dortíky

Dortík skládající se z kokosové pěny, exotického želé, sušenky a zrcadlové polevy z bílé čokolády

Tarte Tatin

Recept na moderní verzi tradičního koláče tarte Tatin, obráceného jablečného koláče. V tomto provedení se koláč skládá z křehkého korpusu, krému Diplomat, jablečné náplně, průhledné polevy a oříškové d

12 3 4